Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
    • Horeca-tuotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Kalavastuu
    • Muutosmanifesti
    • Uusi kalapolvi
    • Mittaustalkoot
    • Hiilijalanjäljillä
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
  • Kalafest
    • Kisa
  • Suomi
    • English
Etusivu / Ajankohtaista / Sivu 2

Rekry: etsimme tukkumyyjää Kalavapriikki Oy:lle

3.8.2022

Haluaisitko edustaa vahvassa kasvussa olevaa kotimaista ruokabrändiä, joka potki ihan siikana jo heti syntyessään?

Jätehuoltomme hiilijalanjälki on pyöreä nolla

27.6.2022

Olemme vannoneet kalavastuun nimeen, että teemme yrityksestämme hiilineutraalin vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteeseen pääseminen vaatii meitä muuttamaan toimintamme monella eri kulmalla. Kumppanimme Lassila & Tikanojan auttoi meitä hiljattain tasaamaan jätehuoltomme ilmastovaikutukset. Kalavapriikin jätehuolto hoituu nyt siis hiilineutraalisti!

Muikulla on mielettömän pieni hiilijalanjälki

16.6.2022

Kalaonni, mieletön muikku

Tämän jutun tarkoituksena oli kertoa, miksi Mieletön muikku -tuotteellamme on niin pieni hiilijalanjälki. Kertasimme samalla muikun muita hyviä ominaisuuksia, eikä kehukierroksesta ollut tulla loppua! Päätimme jakaa näkemyksemme, miksi jokaisen sekasyöjän kannattaisi paistaa muikkuja ruoaksi useamman kuin kerran kesässä.

Kalaonni mittasi ja julkisti ensimmäisenä suomalaisena kalatalona tuotteidensa hiilijalanjäljet

7.6.2022

Kalaonni-tuotteita valmistava kuopiolainen Kalavapriikki Oy on selvittänyt ensimmäisenä kotimaisena kalaruokavalmistajana kuluttajapakattujen tuotteidensa yksilölliset hiilijalanjäljet. Laskenta paljasti kalajalosteiden tuotannossa aiheutuvien kasvihuonepäästöjen muodostuvan jopa 95 prosenttisesti raaka-aineesta.

Kirjolohta vai lohta lautaselle? Valinta on helppo kehon ja luonnon hyvinvointia arvostavalle

30.5.2022

Seisot kalatiskillä vuoronumerolappu kädessäsi kahden vaiheilla. Jäämurskassa pötköttelevät rinnakkain pulskat norjalaiset merilohet ja sievät kotimaiset kirjolohet. Haluat lautasellesi maukasta, terveellistä ja kestävästi tuotettua kalaruokaa, mutta kumpiko lohikaloista olikaan se parempi vaihtoehto?

Kalaonni yhteistyöhön Puijon Pesiksen kanssa

13.5.2022

Kalaonni

Kalaonnin ja Puijon Pesiksen yhteistyön kipinä syttyi lopulta yhteisestä arvomaailmasta. Puijon Pesis järjestää unohtumattomia elämyksiä sekä hyvinvointia liikunnan ja huippu-urheilun kautta, Kalaonni armottoman laadukkaan kotimaisen kalaruoan siivittämänä.

Kalaonnin raikkaat uutuustuotteet tuovat kevään kuluttajien lautasille

25.4.2022

Kalaonni Kevätsipuli-sitruuna kirjolohipala ja Green Curry -kirjolohipala pakkaukset

Kalaonnin kuluttajapakattujen tuotteiden valikoima on jälleen laajentunut kahdella raikkaalla kirjolohituotteella: Kevätsipuli-sitruuna-kirjolohipalalla sekä Green Curry -kirjolohikuutiolla.

Rekry: etsimme Kalaonnin brändilähettilääksi myyntiedustajaa

18.2.2022

Haluaisitko edustaa vahvassa kasvussa olevaa kotimaista ruokabrändiä, joka potki ihan siikana jo heti syntyessään?

Kala-apajilla herkutellaan nyt kirjolohiuutuuksilla

7.2.2022

Kalaonnin kuluttajapakattujen tuotteiden valikoima on jälleen kasvanut kahdella uutuustuotteella. Nämä kypsentämistä vaille valmiit herkut tuovat aasialaiset maut jokaisen kotikokin ulottuville ilman tarvetta matkustaa lähikauppaa kauemmaksi.

Näin paistat mielettömän hyvät muikut

4.2.2022

Kalaonni Mieletön perattu muikku

Kuumat, voissa paistetut muikut maistuvat taivaallisen hyvälle kesäisenä pikaruokana torikojusta mukaan koppaistuina mutta myös kotikeittiössä valmistettuina. Betonimeren kalastajien keittiökuiskaaja kokki Kimmo Lahti neuvoo, miten paistat kuin leikiten täydellisen rapeat kultakylkiset muikut paistinpannulla, vaikka et olisi koskaan ennen nähnytkään muikkuja.

Helpot vinkit kalan valmistukseen

29.11.2021

Kalaonni grillattua lohta, parmesaanikurpitsaa ja tzatzikia

Avain hyvään ateriaan on hyvin kypsennetty kala. Me Kalaonnilla kokosimme yhteen helpoimmat tavat, joilla valmistat kalan mukavasti pannulla, uunissa ja grillissä. Vinkit sopivat monille eri kalalajeille, joten valitse suosikkisi ja käy kokkaamaan!

Kalaonnilla reseptien kehittäminen on yhteistä tekemistä

12.11.2021

Kalaonni reseptien kehittaminen yhteista tekemista

Me Kalaonnilla etsimme jatkuvasti tuoreita ideoita, joista saamme kehitettyä uusia loistotuotteita ja -reseptejä asiakkaitamme ilahduttamaan. Tärkeintä on yhdessä toimiminen – mikään ei lähde markkinoille ilman, että sitä on porukalla maisteltu ja testattu.

  • « Edellinen sivu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Seuraava sivu »

Uusimmat reseptit

Paholaisen kirjolohipasta

1.5.2023

Paholaisen kirjolohipannu ja riisiä

1.5.2023

Ajankohtaista

Lohitalkoot lähettää luontoon 5357 rohkeaa seikkailijaa – tempauksella tuetaan Kemijoen vaelluskalakannan elpymistä

23.5.2023

Kaipaatko makua ja väriä kalaruokaan? Näillä eväillä onnistut helposti

27.4.2023

Lämpöaalto humahti läpi ruokakauppojen – Kalaonnin uutuustuotteissa hohkaa trooppinen ja kotoinen kesä

27.4.2023

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. +358 20 703 2521

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva